Ledig stilling: Senioringeniør - Data Management

​Senter for Digitalt Liv Norge og ELIXIR Norge søker en Senioringeniør som skal bistå norske forskere med datahåndtering. Dette er en unik karrieremulighet hvor den rette personen kan utvikle høyt etterspurt ekspertise. Vi ønsker kandidater med bakgrunn i grenseflaten mellom livsvitenskap of kunnskapshåndtering.


Søkere må ha en doktorgrad innen bioinformatikk, systembiologi, informatikk, bibliotekvitenskap eller lignende. Kunnskap om relevante datastandarder og ontologier, erfaring med Linux, kommandolinjemiljø og relevante programmeringsspråk er også et krav.

Arbeidsted vil hovedsakelig være Institutt for Informatikk ved Universitetet i Bergen.

Arbeidsoppgaver inkluderer bistand til forskere med å utføre FAIR datahåndtering og deling av data og modeller, være kontaktpunkt mot internasjonale nettverk som ELIXIR og FAIRDOM, samt arbeid med datagenererende plattformer og hjelpe med støtte til sluttbrukere med FAIR håndtering og deling av data.

Den ideelle kandidat kommuniserer godt med forskere, er godt kjent med relevantenasjonale og europeiske infrastrukturer og databaser og er i stand til å holde tidsfrister og håndtere prioriteringer under varierende arbeidsmengder.

Søknadsfrist er 1. April.

For å søke eller mer informasjon se:

https://www.jobbnorge.no/nn-no/ledige-stillingar/stilling/165621/senioringenioer

Tema
Ledig stilling

Publisert: 07. Mar 2019 - kl. 09:34
Sist oppdatert: 07. Mar 2019 - kl. 09:38