Ledig stilling: Koordinator for innovasjon og industrisamarbeid

Photo: John Hughes

Senter for Digitalt Liv søker en kreativ og strukturert relasjonsbygger til en koordinatorstilling i arbeidsgruppen for innovasjon og industrisamarbeid. Arbeidsted vil være Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo. Søknadsfrist er 11. august.

Det medisinske fakultet søker etter en lagspiller til stillingen som  koordinator til arbeidsgruppen for innovasjon og industrisamarbeid i Senter for Digitalt Liv Norge.

Koordinatoren forventes å ta en aktiv rolle i arbeidet med å videreutvikle senteret og bioteknologisk forskningsbasert innovasjon i Norge, sammen med eksisterende koordinator. Stillingen er utfordrende og variert, med både strategiske og operative oppgaver.

Koordinatoren vil samarbeide tett med fagansvarlig leder, øvrige koordinatorer og senterledelsen. Innovasjon og forretningsutvikling av senterets forskningsprosjekter er sentrale oppgaver for stillingen. Stillingen gir mulighet til å oppnå en synlig posisjon innen livsvitenskapelig innovasjon, både nasjonalt og internasjonalt.

Søker må ha mastergrad eller tilsvarende, gjerne innen livsvitenskap eller bioteknologi. Forskningserfaring er en fordel. Det er også ønskelig med erfaring fra forretningsutvikling og innovasjon innen disse fagområdene.

Stillingen er fast i eksternt finansiert virksomhet og er lagt til fakultetsadministrasjonen ved Det medisinske fakultet. Koordinator rapporterer til fagansvarlig leder, professor Arnoldo Frigessi.

Søknad sendes via Jobbnorge innen 11. august.


Forfatter

Alexandra Patriksson

E-post: alexandra.patriksson@medisin.uio.no

Tema
Ledig stilling

Publisert: 05. Jul 2019 - kl. 11:45
Sist oppdatert: 05. Jul 2019 - kl. 13:04