Arendalsuka 2018

Senter for digitalt liv Norge og våre prosjekter er med på årets politiske møteplass og arena for meningsutveksling - Arendalsuka. Hvert år i uke 33 samles politkere, interesseorganisasjoner, og samfunnsaktører til en tettpakket uke midt på Sørlandets kyststripe. Vi vil være tilstede på arrangementer med våre eiere og som medarrangør av Bioteknologirådets debatt om regulering av genmodifiserte organsimer (GMOer). ​(foto: Hanne Arrestad/Arendalsuka)

Livet i havet og torsken som indikator

I samarbeid med kollegaer ved Institutt for biovitenskap, UiO, vil Ketil Hylland i dCod prosjektet ta deg med på forskningstokt med Forskningsfartøyet Trygve Brårud. Toktet går tirsdag til torsdag, og det er begrenset med plasser.

Tirsdag - Torsdag, 10:30-11:30, 13:00-14.30 Info & påmelding

Om du vil lære mer om dCod prosjektet, kan du besøke UiB sin stand på Kanalplassen hvor prosjektleder Anders Goksøyr, Institutt for Biologi, UiB, vil fortelle om prosjektet og om torsken kan bli fremtidens miljøindikator. 

Torsdag, 11:00-16:00 Info

Debatt om genmodifisering

Bioteknologirådet sammen med Senter for digitalt liv Norge og andre aktører setter fokus på regulering av bruken av genmodifiserte organismer (GMOer) i matproduksjon. Harald Throne-Holst vil bidra i debatten med sin erfaring fra forbrukerperspektivet i BioZEment-prosjektet. 

Onsdag 12:00-14:30 Info & påmelding

Akademisk pub - Våre beste formidlere!

Sammen med andre gode formidlere vil Dorothy Dankel og prosjektleder Berit Løkensgard Strand fortelle om hva de gjør i digitalt liv prosjektene på UiO sitt skip MS Sunnhordaland.

Torsdag 19:00 - 20:30 Info

Informasjon om arrangementet

 • Tidspunkt:
  13. — 17. Aug 2018
  -
 • Sted:
  Arendal
 • Arrangement:
  Konferanse / Workshop
Tilknyttet prosjekt

Kontaktpersoner

Konferanse / Workshop